Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021


Τράπεζα Θεμάτων

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1, ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΡΑΚΑ ΤΗΛ: 210-6615559 & 210-6891994

Συμβουλοι Σπουδων

  Το μεγάλο κενό πληροφόρησης που υπάρχει στο χώρο της Παιδείας, η αναγκαιότητα του ατομικού επαγγελματικού προσανατολισμού, τα διάφορα προβλήματα που εμφανίζονται στη μαθησιακή πορεία, μας οδήγησαν στη καθιέρωση ενός πρωτοποριακού θεσμού των Συμβούλων Σπουδών.

  Οι Σύμβουλοι Σπουδών ενημερώνουν και πληροφορούν για σπουδές, επαγγέλματα, κοινωνικοοικονομική ζωή, υποστηρίζουν τη λήψη μιας συγκεκριμένης απόφασης, καθοδηγώντας συνεχώς του μαθητές να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται στην πορεία της προετοιμασίας τους.
 
 
Πιο συγκεκριμένα  οι Σύμβουλοι Σπουδών:

  • πραγματοποιούν κάθε χρόνο εξατομικευμένες συνεδρίες με μαθητές και γονείς με σκοπό να απαντηθεί κάθε ερώτηση για το επαγγελματικό μέλλον των μαθητών μας
  • πραγματοποιούν κάθε χρόνο σεμινάρια ενημέρωσης στους μαθητές μας της Α΄, Β΄και Γ΄ Λυκείου με θέμα τις αλλαγές του εξεταστικού συστήματος, τις σχολές, τις βάσεις αυτών και τα επαγγέλματα. Επίσης, στην Α΄ Λυκείου πραγματεύονται την επιλογή κατεύθυνσης για τη Β΄ Λυκείου και στη Β΄ Λυκείου πραγματεύονται το μάθημα ή τα μαθήματα επιλογής στη Γ΄ Λυκείου.
  • συμπληρώνουν τα Μηχανογραφικά Δελτία των μαθητών μας με την παρουσία των γονέων.
  • παρέχουν με στόχο την εξατομικευμένη φροντίδα, συγκεκριμένες οδηγίες για το πρόγραμμα μελέτης τη διαχείριση άγχους και χρόνου βασισμένες στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή. Επίσης οι Σύμβουλοι Σπουδών παρέχουν σε όλους τους μαθητές μας ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση ώστε να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στο δύσκολο έργο των Παννελαδικών Εξετάσεων.
 
 


Με ποια κριτηρια επιλεγεις φροντιστηριο;
 
Πως μας βρήκατε;
 

Βρείτε μας στο Facebook